Hur Gate-away.com kan hjälpa dig att hitta ditt drömhus i Italien

By augusti 18, 2020
Hur Gate-away.com kan hjälpa dig att hitta ditt drömhus i Italien

Gate-away.com är platsen där du kan hitta din perfekta bostad i Italien. Det är väldigt lätt för dig att använda eftersom det specifikt är skapat för internationella husjägare i Bel-Paese, precis som du, för att få din italienska dröm att bli verklighet på ett smidigaste sätt, också i just detta historiska ögonblick.

1.En bred databas med fastigheter till salu i Italien av fastighetsmäklare och privata ägare

Gate-away.com samlar det bästa och mest varierade utbudet av fastigheter till salu över hela Italien, både från fastighetsmäklare och privata ägare som du kan kontakta direkt för att be om mer information via kontaktformuläret på varje fastighetssida.

Det finns många alternativ för dig att navigera, från moderna lägenheter i centrum av Milano till karaktär bondgårdar i Toscana eller trulli i Apulien, för att bara nämna några. Använd alla filter du kan behöva: egendomstyp, region, stad eller område, prisklass, valuta etc. Och varför inte, leta efter fastigheter med en trädgård, en pool eller en terrass om detta är ett måste för dig.

Vår portal implementerar alltid med nya funktioner och vår databas växer ständigt. Med alla dessa egenskaper är vi säkra på att du kan hitta något rätt för dig!

Dessutom kan du bläddra i portalen och egenskaperna på ditt föredragna språk eftersom webbplatsen översätts till 10 olika versioner. Börja din forskning nu.

2. Spara dina italienska favoritfastigheter och sökningar

Genom att registrera dig till MyGate-away-området på vår portal kommer du att ha ett personligt område på Gate-away.com där du kan skapa din egen kortlista, som du kan granska när som helst, från vilken enhet som helst; spara dina sökningar och dina kontaktuppgifter för att skicka förfrågningar snabbare.
Men det finns också utrymme för dig att göra anteckningar om sparade annonser, så att hitta rätt egendom blir mycket enklare och mer produktiv. Men mycket fler funktioner kommer på MyGate-away. Registrera dig här, det är gratis.

3. Den italienska fastighetsbloggen

Behöver du mer information om Italien, dess fastighetsmarknad och köpprocessen? Är du nyfiken på italienska traditioner och olika områden? I vårt nyhetsavsnitt kan du läsa på ditt föredragna språk användbara nyheter och tips om restaurering, skatter och byråkratiska förfaranden, men också utforska pittoreska städer och områden, bläddra i urval av fantastiska egenskaper och kolla information om våra verktyg och fastighetsmarknaden.

4. Den italienska Facebook-gemenskapen om Italien

Vi har skapat en privat grupp på Facebook som heter Gate-away.com: Italia Destination där människor från hela världen lär känna varandra, delar sina erfarenheter om att köpa, bo och resa på halvön och utbyta råd om köpprocessen eller de bästa områdena att köpa en fastighet i Italien och så vidare. Klicka här för att bli medlem.

5. Italiensk språkkurs 100% skräddarsydd efter dina behov

Vad är det bästa sättet att fullt ut förstå en kultur och utforska den än att lära sig sitt språk? Med våra engagerade italienska lärare kommer du att ha en en-till-en-kurs online, speciellt gjord för dina behov för att förbättra dina språkkunskaper och börja din italienska upplevelse med en fördel. Om du vill läsa recensioner av de som redan har deltagit i kursen och vet mer om kursen, klicka https://academy.gate-away.com/italian-course-1to1-a.phphär.

Vill du träffa teamet bakom allt detta? Kom och träffa oss här.