Marche: En av de bästa platserna i världen att spendera sin pension

By november 28, 2019
Marche: bästa destination 2020

Marche är en succé bland pensionärer. Att välja en plats att gå i pension på kan vara ett stort beslut för människor. Efter att ha arbetat ett helt liv för att försörja sig själva, sina familjer och ha tillräckligt kvar till pensionen måste många tänka på en plats där allt har varit värt det.

AARP, the American Association of Retired Person med över 39 miljoner medlemmar, gjorde en undersökning för att ta reda på var människor helst spenderar sin pension och det är ingen tvekan. Le Marche är en av de bästa platserna att gå i pension på utomlands. Många köper bostäder på gårdar eller hus som är till salu på deras favoritställen i regionen!

Marche är inte bara för pensionärer, även den perfekta destinationen för semesterfirare och husjägare

I år utsåg nationella och internationella massmedier Marche till den bästa platsen i Italien och i världen.

I Best in Travel 2020 rangordnar Lonely planet regionen bland de tre bästa destinationerna, resorna och hållbara reseupplevelserna för det kommande året. Den exklusiva listan är baserad på resenärers recensioner, författare och redaktörer till deras sociala nätverk etc.

I en ny artikel har Forbes också pekat ut området som den perfekta italienska destinationen för att uppleva det genuina Italien.

Varför Marche är värt ett besök

  • Det finns rätter som lockar människor som älskar äkta italiensk mat och skönheten i en stads arkitektur, som den befästade staden Urbino som erbjuder en enastående miljö med utsikt över havet.
  • Den innefattar 28 små byar som finns med på listan över Italiens vackraste byar 2019. Även Toscana har många, och även om de två regionerna är anmärkningsvärt lika är bostadspriserna i Marche betydligt billigare och levnadskostnaden mycket lägre.
  • Det finns 15 olika platser som har fått den blå flaggan. Bedömningen är strikt på alla kriterier, inklusive renlighetsnivån för att se om kravet uppfylls, vilket många av platserna framgångsrikt uppnår.
  • En annan viktig aspekt beträffar hälsovårdssystemet som också är i toppklass, ett av de bästa i Italien, vilket gör att människor kan träffa en läkare och veta att de blir väl omhändertagna. För att inte tala om det omfattande kollektivtrafiknätet som låter dig utforska regionen.

Pensionen borde vara ett paradis, en plats att åka till efter att ha arbetat hårt så länge, och detta område erbjuder faktiskt detta paradis och det är därför fastigheterna i Marches blomstrar. Det finns inget bättre ställe att spendera dina pensionsår eller semestrar på, eftersom det är en fantastisk plats som förblir orörd och okänd för turister.

Så skynda dig att besöka detta område innan fastighetspriserna börjar stiga. Klicka här för att hitta din perfekta bostad på denna del av halvön.